Известие

Collapse
No announcement yet.

Взех евтина 159 - Дайте мнение

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аз и не целя да оправя вървенето, идвайки от комично бавно Ауди бих казал че ми е малко бързичка, доволен съм само от факта че мога да вървя наред с трафика без да трябва да я насилвам изобщо.

Дадох я вече за ремонт на газовата обаче забравих да я понащракам, така че като се върне ще кача още снимки.

Също така искам да отбележа че не съм планирал нищо да ми излезне евтино, в случай че съм направил впечатлението че искам да карам 159 за без пари. Имам 9-10к предвидени за такава кола, колкото горе долу би ми излезнала една 159 нов внос с добър външен вид. Идеята ми беше да дам това което съм "спестил" за ремонти от доверени хора така че да съм горе-долу спокоен. Надявам се да не не съм се заблудил с тази идея

А относно ситуацията с горящите клапани, колко би ми излезнал един ремонт да се оправят, ако има някакъв вид превенция, или ако в някой момент заминат, да знам дали да отложа оправянето на външния вид и да фокусирам средствата върху техническото състояние?

Comment

Колега,аз карам същата кола.Разхода е смешно нисък-моята гори около 9 газ средно,като последно ми даде 7,5 Плевен-София-Плевен.В момента карам с масло 10в60,всички други карат вариаторите да тракат,което не е проблем само по себе си.Датчиците по мотора са много евтини,моята не гори масло,но има колеги които се оплакват от разход на масло.Наистина е малко мудна при подаване на газ,но на магистралата си върви с 220.В крайна сметка това не е мотора на 159 от който ще търсиш динамика.Аз слязох от ауди битурбо бензин 335к.с. и не съжалявам,свиква се.
      alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

Първоначално публикувано от lobo Покажи съобщение
        А относно ситуацията с горящите клапани, колко би ми излезнал един ремонт да се оправят, ако има някакъв вид превенция, или ако в някой момент заминат, да знам дали да отложа оправянето на външния вид и да фокусирам средствата върху техническото състояние?
        Карай си я на газ и не му мисли. Ако толкова те е страх за клапаните, сложи един омаслител или адванс процесор.

В крайна сметка с парите, които ще икономисаш, ще можеш да и сложиш и златни клапани.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Изгледа е оптимистичен значи. Действам сега с колата и ще кажа по-натам как върват нещата. Благодаря много за мненията и съветите, чувствам се вече уверен в покупката си. Обещавам тая кола да получи обичта която заслужава.

Comment

Има неприятна изненада - болтовете на ролките на валовете са им разбити резбите и селянина който е сменял последно ремъка ги е оставил така. От всички посоки са удряни за да ги отвие или завие.

Comment

Working...
            X